EBOEK Think and Grow Rich (HTML Version) - Napoleon Hill
Een klassieker! Het boek dat beschrijft hoe je alles kunt creëeren wat je wenst
EBOEK As a man thinketh
James Allen
Dit boek geldt al jaren als een klassieker op het terrein van persoonlijke groei en zelfontplooiing. Het beschrijft hoe alles wat je bereikt en niet bereikt het gevolg is van je gedachten. Het helpt de gedachten van lezers uit te bouwen tot een feilloos instrument voor hun materiële, mentale en spirituele groei. Verfijnd leesvoer om blijvend uit te putten. Op de site The James Allen Free Libary zijn de boeken te lezen, deels ook in Nederlandse vertaling. Nederlandse vertaling van 'As a man thinketh' ('Zoals je denkt')
EBOEK The Work of Byron Katie, Het einde van lijden
Byron Katie
EBOEK Wat je irriteert bij de ander is een tekortkoming bij jezelf 
Yvonne Hagenaar-Ratelband
EBOEK
Ga voor Groots, &Samhout
Ga voor Groots - &Samhoud
Samenvatting van de 8 eigenschappen zoals beschreven door Stephen Covey en meer.
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap / druk 38<br>Stephen R. Covey
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap / druk 38
Stephen R. Covey

Een van de klassieke boeken over (zelf)leiderschap. Dit is een aanrader voor iedereen!! Kijk voor een korte duidelijke uitleg hier
De 8ste eigenschap / druk 5<br>Stephen R. Covey
De 8ste eigenschap / druk 5
Stephen R. Covey

Zijn laatste boek waarin hij beschrijft dat de belangrijkste eigenschap is je innerlijke stem te horen en te volgen.
Innerlijk leiderschap / druk 1<br>I. Lindermann
Innerlijk leiderschap / druk 1
I. Lindermann

Innerlijk leiderschap leert je luisteren naar je innerlijke stem, helpt je de binnen- en buitenkant met elkaar in overeenstemming te brengen om écht te zijn. Organisaties hebben een samenspel van bezieling en zakelijkheid nodig. Innerlijk leiderschap helpt je die balans te vinden in je werk én in je leven.
De zeven spirituele wetten van succes<br>Deepak Chopra
De zeven spirituele wetten van succes
Deepak Chopra

Dit boek beschrijft de basisrichtlijnen om succesvol te zijn door gebruikmaking van de universele principes. Door iedere dag bewust aandacht te besteden aan de 'de wet van de dag' worden alle wetten een gewoonte.
Een nieuwe aarde<br>Eckhart Tolle
Een nieuwe aarde
Eckhart Tolle

Een fastastisch boek voor groei van je bewustzijn. Het geeft waardevolle inzichten in het hoe en waarom van je gedachten, ego en gedragingen.
De kracht van het Nu<br>Eckhart Tolle
De kracht van het Nu
Eckhart Tolle

Absolute aanrader. Beschrijft hoe automatisch je analytische geest werkt en hoe je door bewustwording hiervan het door je gedachten gecreërde onechte zelf, het ego, kunt laten varen. We zijn ons denken niet. Je authentieke kracht wordt gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Meer informatie over Tolle en andere auteurs vind je op de site van de uitgever: Namaste Publishing
Onkruid bestaat niet Onkruid bestaat niet
Wim Zuidberg

Dit helder gescheven boek vertelt waarom we oordelen en hoe wij onszelf hierdoor belemmeren. Het beschrijft duidelijk hoe je door transformatie ruimte en vrijheid creëert in relatie tot de mensen om je heen, hoe je je zingeving ontdekt en bij je authentieke Zelf komt. Een aanrader!
Het Boek van Overvloed Het Boek van Overvloed
Bas Buis & Sunny Nederlof

Beschrijft heel duidelijk hoe geld, kracht en liefde slechts verschillende uitingsvormen zijn van energie en dat het verschil tussen ervaren van overvloed en schaartste slecht voortkomt uit onze overtuigingen.
Verlichting voor beginners<br>Chuck Hillig
Verlichting voor beginners
Chuck Hillig

Een origineel boek dat op verrassende wijze een uiterst abstract thema en eeuwenoude waarheden toegankelijk maakt voor beginners en gevorderden op het spirituele pad.
Gedachten worden DINGEN<br>Darel Rutherford
Gedachten worden DINGEN
Darel Rutherford

Een spirituele weg naar persoonlijke kracht en financiele onafhankelijkheid
De Sedona methode<br>H. Dwoskin
De Sedona methode
H. Dwoskin

Beschrijft hoe je met de Sedona Methode de weg naar innerlijke balans en persoonlijke vrijheid vindt. Hier vindt je een recentie.
Dromen, durven, doen<br>Ben Tiggelaar
Dromen, durven, doen
Ben Tiggelaar

Dit boek geeft geeft heldere antwoorden. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen die - met vallen en opstaan - hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf.
Omdat naar schatting 95% van ons gedrag onbewust en volautomatisch tot stand komt is het moeilijk te veranderen. Het boek leert je op een praktische manier hoe je het toch voor elkaar krijgt. Lees derecentie op managementboek.nl. en bekijk de downloads op de site van de auteur.
Het maakbare brein<br>Sitskoorn, M.
Het maakbare brein
Sitskoorn, M.

Aan de hand van de laatste inzichten uit het hersenonderzoek en voorbeelden uit de praktijk laat Margriet Sitskoorn zien hoe we door ons gedrag zélf onze hersenen kunnen vormen en zo beter kunnen functioneren. Dit boek geeft een handreiking voor sterker hersenwerk en een krachtige persoonlijke ontwikkeling.
De hele olifant in beeld<br>Marco de Vries & Marja De Vries
De hele olifant in beeld
Marja De Vries

Dit boek is beschijft de gemeenschappelijke inzichten van vele verschillende wijsheidstradities in de werking van de Universele Wetten en de recente wetenschappelijke ontdekkingen die hiermee overeenstemmen. Hierdoor wordt in feite een geheel nieuw wereldbeeld zichtbaar en wordt het mogelijk om te begrijpen wat er nodig is om de balans te herstellen, zowel in onszelf als wereldwijd. Zie de vele enthousiaste recenties
Op mijn plaat(s) Op mijn plaat(s)
Jan WillemJansen
Een openhartig boek over hoe de auteur in korte tijd zeer succesvol werd, waarna alles lijkt in te storten en welke persoonlijke ervaring hij hierdoor meemaakte die hem een ander mens maakte. Lees hier een samenvatting van zijn inzichten.
Volg je Hart
Hendrik van der Ham
‘Alles is mogelijk wat we voor mogelijk houden’, stelt de auteur, die tevens ondernemer is. Dit boek geeft je andere inzichten en leert je op een andere manier besluiten te nemen. In principe stelt Van der Ham een andere manier van ondernemen voor, op elk gebied. Een belangrijke gemene deler is dat we de status quo leren omhelzen, om in het verlengde daarvan in staat te zijn om werkelijk iets anders te beleven.
LIJST Overzicht boeken over persoonlijke ontwikkeling van Loopbaan.nl
LIJST Overzicht boeken over persoonlijke ontwikkeling op managementboek.nl
LIJST Overzicht boeken op LivingSatsang
LIJST Diverse Engelse e-books voor persoonlijke groei