Michaelsysteem

Het Michaelsysteem geeft je inzicht in jezelf op het niveau van je Zijn, vanuit de kern van wie jij bent. Het beschrijft de essentie van je persoonlijkheid en hoe dit samen met andere levensomstandigheden ervaringen oplevert die passen in het grote plaatje van je huidige leven. Dit boek bevat veel informatie en toepassingen over je ontwikkelingsmogelijkheden, waardoor je het kunt gebruiken als een persoonlijk ontwikkelboek.
Het maakt heel concreet dat je kunt kiezen tussen handelen vanuit positieve of negatieve delen van je persoonlijkheid. Het geeft je een beter inzicht in jezelf en de betekenis van het leven, welke uitdagingen en afspraken je in dit leven te vervullen hebt. Deze informatie levert daarmee een wezenlijke bijdrage aan de huidige periode van transitie, die de overgang van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk markeert. Niet voor niets verschijnt dit boek in 2012.

Michael is een zielegroep, een spirituele gids met een collectief bewustzijn van 1050 Essenties, die het Michaelsysteem heeft overgedragen.
Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.


Jouw persoonlijkheid
Alle mogelijke persoonlijkheidskenmerken vormen een heel scala aan mogelijke keuzes voor je persoonlijkheidsprofiel. Deze kunnen worden samengevat in onderstaande tabel. Je kunt de tabel hier downloaden om het bijvoorbeeld als referentie te gebruiken bij het lezen van het boek of om jouw of andermans profiel op te markeren.

overzicht persoonlijkheidsprofiel michaelsysteem595x361

Wil je jouw persoonlijkheidsprofiel kennen?
Bepaal dan je rol online of vraag een uitgebreid profiel aan.

 
Alles over het Michaelsysteem vind je op www.michaelinzicht.nl

 
Meer over het Michaelsysteem vind je in onderstaande artikelen en hier:

 

Artikelen in de categorie Michaelsysteem:
 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.