3 minuten meditaties<br>David Harp 3 minuten meditaties
David Harp

30 simpele manieren om uw geest te ontspannen en uw emotionele intelligentie te verhogen.
Verlicht in 1 seconde<br>Mabel van den Dungen Verlicht in 1 seconde
Mabel van den Dungen

No-nonsence, humoristisch en liefdevol boekje hoe je je leven vereenvoudigt en verdiept. Elk hoofdstuk heeft een nieuwe of een bestaande meditatietechniek, waarbij je moeiteloos en spelenderwijs je spiritualiteit ontwikkelt zonder dat je op een berg hoeft te gaan zitten of je hoofd kaal te scheren.
Energetische meditatie<br>T. van Gelder Energetische meditatie,
moeiteloos leven met 'stromende energie'
T. van Gelder

Energie is iets datje moet voelen jé moet het voelen stromen. Het gaat erom datje de dynamiek en de wetmatigheden van de energie leert ervaren en dat je die energie kunt manipuleren. Pas dan kan je de verbinding maken met je oorspronkelijk staat en voor een leven kiezen dat moeiteloos is, vanzelfsprekend en feestelijk.
Mediteren voor Dummies + CD<br>Stephan Bodian Mediteren voor Dummies + CD
Stephan Bodian
Beter NU, Mindfulness Beter nu, breng mindfullness in je leven
Rob Brandsma

Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu – de plek waar het leven zich afspeelt. Met mindfulness gaat u op in de ervaring van het huidige moment en leeft intenser. U neemt hierbij afstand van de spinsels in uw hoofd. U maakt keuzes, in plaats van automatisch te reageren. U kunt beter uw grenzen bewaken. Mindfulness is een vaardigheid die u kunt oefenen en dit boek laat op praktische wijze zien hoe.